уторак, 2. новембар 2010.

SF 49-MILE RIDE,2010 (Сан Франциско вожња од 49 миља,2010)@ The Vintagent



Облаци су се разишли , Ноћ Вештица, преко 200 старих мотора дошло је у Бејвју Бродски Клуб из Сан Франциска, како би уживали у мирисима окупљених мотора, направили круг по граду и живцирали суграђане.



Иако постоје елементи костимирања код сваке вожње на старом мотору,  али
се за најомиљенији СФ-ов празник и Пит и Ким Јангову „49 миља вожњу“ правили посебни костими за тај омиљени и дуго очекивани догађај. Уз помоћ Yerba Buena chapter из the AMCA, (одељене удружења старих мотора), све је протекло глатко, са уобичајеним сусретима са некостимираним полицајцима, и неколико мањих кварова уз пут.


Пошто је бејзбол тим из Сан Франциска „Џинови“ (the San Francisco Giants) ушао у завршницу првенства, цео град је био обојен у наранџасто-црно, савршене боје за ноћ Вештица, тешко је било разазнати фанове бејзбола од поклоника Вештица, али пошто је то Сан Франциско, и сунце греје, никога и није брига ко је ко.


Уобичајена фантастична разноврсност мотора дошла је на смотру, са различитим поджанровима (винтиџ, чопер, кафе....) заједно дивећи се најбољим примерцима.


По први пут како је овој скуп постао традиција (49 Mile Ride's inception), нисам могао присуствовати (Француска је ипак предалеко), тако да као и остатк света, могу само посматрати са уживањем, и присећати се осећаја свежег оокеанског ваздуха, мириса двотактола, узбуђења провлачења кроз загушене улице, и осмеха пријатеља.


Велико хвала пријатељима на овим фотографијама. 
Blaise Descollanges, Max Schaaf, Craig Howell, SF Vintage Cycle,Lori Vorhese, and Pete Young.































Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...