понедељак, 8. новембар 2010.

Harley Davidson 883 Scrambler@Pipeburn

HD_883_Scrambler_Extra_White
Прошле недеље “Харли Дејвидсон” најављује реструктурирање компаније како би убрзао избацивење нових модела на тржиште. Па, млади италијански дизајнер Лука Бар је креирао концептуалног Harley Davidson 883 Scrambler-а који би могао представљати један од тих нових модела.
Лука је креирао скремблера пре свега за европско тржиште – собзиром да је и сам “европљанин”. "Пројекат се ослања на период када није било превише “шминке”,када је мотор био мотор, један али вредан, вишенаменски”, каже Лука. "Коњажа и рам, за утисак , тврђе вешање, продужено позади, точкови 18-ца напред, 17-ца позади са правом `талијанском Пирели Шкорпион Синк, а финални пренос ланац уместо каиша” .Класично седиште и резервоар, дефинишу саму линију мотора. Најупечатљивији детаљ на десној страни је свакако “линија” издува, висока и права, негде на пола између Европског легализма и Америчког луталице”.
Иако је Harley Davidson Scrambler рађен и раније, допада нам се Лукин ненаметљиви дизајн, спреман да купцу понуди индивидуалност и лично прилагођавање. Шта ви мислите? Да ли је овај концепт вредан серијске производње компаније из Милвокија, и можда још важније да ли ће се продавати? 
[Можете погледати још неке радове Луке на сајту  Bar-Design.]
HD_883_Scrambler_Tuscany_Green
HD_883_Scrambler_Mediterranean_Blu
Преузето са сајта (All credits go to)Pipeburn.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...